BIR FEST, TREĆI DAN Veče žestokog zvuka: Škrtice, Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Brkovi...

Izvor: Blic, 18.Avg.2017, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIR FEST, TREĆI DAN Veče žestokog zvuka: "Škrtice", "Hladno pivo", "Zabranjeno pušenje", "Brkovi"...

Posetioce Bir festa večeras očekuju bluz, pank, novi primitivizam, nešto dobre elektronike i "irski narodnjaci" za kraj. U udarnim terminima na glavnoj bini nastupaju "Škrtice", "Hladno pivo", sarajevsko "Zabranjeno pušenje" i "Brkovi", a za kraj, od tri ujutru, predviđen je provod uz "Ortodoks Kelts".

Otvorena su tri ulaza do bina: dva iz Bulevara Nikole Tesle i jedan sa Keja, i isto toliko izlaza. Kontrola >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na ulazima je rigorozna, obezbeđenje ima i detektore za metal, tako da se oduzimaju i oštri privesci za ključeve, pa čak i šminka i dezodoransi. Kompletan program za večeras i naredne dane možete pogledati ovde.

Festival piva i muzike na Ušću već je preksinoć na otvaranju posetilo 80.000 ljudi, naveli su organizatori, procenjujući da je sinoć ta brojka značajno premašena, pre svega jer je "Riblja čorba" koncertom na glavnoj bini počela turneju povodom 40 godina rada. Pre njih, druge festivalske večeri nastupili su bendovi "The Bangcocks", "Sindrom", "Mortal kombat", a nakon njih "Direktori" i "Samostalni referenti", dok je završnica bila rezervisana za svetske zvezde "Stereo MC's".
Pogledaj vesti o: Beer fest,   Fest,   Pivo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BIR FEST, TREĆI DAN Ušće prepuno zbog svirki "Škrtica", "Hladnog piva", "Zabranjenog pušenja", "Brkova"...

Izvor: Blic, 19.Avg.2017, 01:16

Posetioce Bir festa večeras očekuju bluz, pank, novi primitivizam, nešto dobre elektronike i "irski narodnjaci" za kraj. U udarnim terminima na glavnoj bini nastupaju "Škrtice", "Hladno pivo", sarajevsko "Zabranjeno pušenje" i "Brkovi", sledi nastup Kirila Džajkovskog, a za kraj, od tri ujutru,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.