DRAGI MOJ OČE: Ovako se Miljko Živojinović oprostio od svog oca BATE! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGI MOJ OČE: Ovako se Miljko Živojinović oprostio od svog oca BATE! (FOTO)

Miljko Živojinović, sin Velimira Bate Živojinovića koji je umro u nedelju uveče u Specijalnoj bolnici "Sveti Sava", iz daleka se oprostio od svog oca. Nije mu dozvoljeno poslednji put da ga zagrli, kao ni da ga isprati na večni počinak. Međutim, u moru čitulja koje su objavljene našla se i Miljkova, a reči koje je ispisao istovremeno su prožete neizmernom tugom i bolom, ali i ponosom.

- Dragi moj, neizdrživ bol nas razdire, ali danas ne želimo da budemo tužni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Kao što si nas učio i vaspitavao celog života, hoćemo i sada da budemo vedri sećajući se svih onih mudrih reči, nežnosti i topline, koju si nam darovao. Ogromna praznina je pred nama, ali tvoj osmeh i dobri duh biće nam vodiči preko svih provalija i stradanja. Voli te tvoj sin - stoji u čitulji objavljenoj u dnevnom listu Politika.

Slavnom Valteru, koji će biti sahranjen sutra na Novom groblju u Beogradu, Aleji velikana, biće održane dve komemoracije. Jedna će biti danas u 15. 30 sati u Domu sindikata, druga je sutra u 11 časova u Starom dvoru Skupšine grada Beograda a nakon toga, za 13 sati je zakazano opelo.

Pritnskin: Politika

Foto: e-stock.us

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Bata Živojinović,   Sveti Sava

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAGI MOJ OCE Ovako se Miljko Zivojinovic oprostio od svog oca BATE (FOTO)

Izvor: medio.rs, 25.Maj.2016

- Ogromna praznina je pred nama, ali tvoj osmeh i dobri duh biće nam vodiči preko svih provalija i stradanja. Voli te tvoj sin - napisao je Miljko Živojinović, sin slavnog glumca koji će sutra biti ispraćen na večni počinak

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.