TEŠKA NOĆ Lančani sudar četiri automobila na autoputu

Izvor: Blic, 07.Nov.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NOĆ Lančani sudar četiri automobila na autoputu

Na autoputu Beograd - Zagreb, smer prema Šidu, nešto posle aerodroma, protekle noći dogodio se lančani sudar u kojem su dve osobe povređene, od kojih jedna teže, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je rekla da su intervenisale dve lekarske ekipe kako bi pomogle povređenima u sudaru, u kojem je učestvovalo četiri automobila.

- U lančanom sudaru koji se dogodio u 23.15 sati učestvovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su četiri automobila, dva "bmw-a", "fiat" i "mercedes". Vozač "bmw-a" star oko 40 godina teško je povređen i prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, a putnik "mercedesa" star oko 19 godina sa više ortopedskih povreda prebačen je u KBC Zemun - kažu iz MUP-a.

Teško je povređen i mladić od 18 godina, u nesreći u ulici Milića Rakića, kod baze Beogradputa i prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar sa povredama više organa, potresom mozga i bez svesti.

U udesu, do koga je došlo na uglu Ruzveltove i Koče kapetana, vozač od 45 godina je povredio leđa i prevezen je u Urgentni centar.

Ekipe Hitne omoći imale su tokom noći ukupno 89 intervencija, od kojih 14 na javnom mestu, ali je noć izemeđu petka i subote ipak bila neuobičajeno mirna, rekla je Nada Macura.

Kako kaže, od hroničnih bolesnika, najviše prblema imali su astmatičari i bolesnici sa srčanim problemima i visokim pritiskom.

Tokom proteklog dana bilo je mnogo intervencija, čak 165, od kojih 61 na javnom mestu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.