TEŠKA NOĆ Lančani sudar sedam automobila na autoputu

Izvor: Blic, 07.Nov.2015, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NOĆ Lančani sudar sedam automobila na autoputu

Na autoputu Beograd - Zagreb, smer prema Zagrebu, nešto posle aerodroma, protekle noći dogodio se lančani sudar u kojem su dve osobe povređene, od kojih jedna teže, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je rekla da su intervenisale dve lekarske ekipe kako bi pomogle povređenima u sudaru, u kojem je učestvovalo sedam automobila.

U toj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila kod pumpe nedaleko od aerodroma, jedan vozač star 40 godina je teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povređen i prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar, a 19-godišnji putnik je zadobio više ortopedskih povreda i prebačen je u KBC Zemun.

Teško je povređen i mladić od 18 godina, u nesreći u ulici Milića Rakića, kod baze Beogradputa i prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar sa povredama više organa, potresom mozga i bez svesti.

U udesu, do koga je došlo na uglu Ruzveltove i Koče kapetana, vozač od 45 godina je povredio leđa i prevezen je u Urgentni centar.

Ekipe Hitne omoći imale su tokom noći ukupno 89 intervencija, od kojih 14 na javnom mestu, ali je noć izemeđu petka i subote ipak bila neuobičajeno mirna, rekla je Nada Macura.

Kako kaže, od hroničnih bolesnika, najviše prblema imali su astmatičari i bolesnici sa srčanim problemima i visokim pritiskom.

Tokom proteklog dana bilo je mnogo intervencija, čak 165, od kojih 61 na javnom mestu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TEŠKA NOĆ Lančani sudar četiri automobila na autoputu

Izvor: Blic, 07.Nov.2015

Na autoputu Beograd - Zagreb, smer prema Šidu, nešto posle aerodroma, protekle noći dogodio se lančani sudar u kojem su dve osobe povređene, od kojih jedna teže, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura...Ona je rekla da su intervenisale dve lekarske ekipe kako bi pomogle povređenima u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.