NEMAČKO DRUŠTVO U STRAHU zbog drhtavica Angele Merkel: Pored Parkinsa, pominje se JOŠ JEDNA BOLEST

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMAČKO DRUŠTVO U STRAHU zbog drhtavica Angele Merkel: Pored Parkinsa, pominje se JOŠ JEDNA BOLEST

Glasine su se pojavile usled ćutanja kancelarije Merkelove o njenim "epizodama drhtanja" na javnim događajima.

- U Bundestagu i nemačkom društvu pojavile su se glasine da je drhtavica nemačke kancelarke Angele Merkel posledica ili alkoholizma ili Parkinsonove bolesti - izjavio je član nemačkog parlamenta iz stranke Alternativa za Nemačku Petr Bistron.

- Već smo bili svedoci tri slučaja koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su u poslednje vreme pokazali loše zdravstveno stanje Merkelove. Očigledno je da ima zdravstvenih problema. U Bundestagu i nemačkom društvu uopšte šire se glasine o tome da je drhtavica kancelara, navodno, znak alkoholizma ili Parkinsonove bolesti - istakao je Bistron.

Bistron je istakao da vakuum informacija u vezi sa zdravljem Merkelove nikome u zemlji ne donosi korist i da ostavlja državu nepripremljenu i neinformisanu o sposobnosti kancelara da nastavi da ispunjava svoje dužnosti, preneo je "Sputnjik".

Poslanik Alternative za Nemačku kaže da je Merkelovoj neophodan lekarski pregled, te da njeno stanje odražava trenutno generalno stanje u EU.

- Problemi su očigledni, ali se u oba slučaja ignorišu - dodao je Bistron.

Oko 60 odsto Nemaca nije saglasno sa Bistronom i tvrdi da je zdravlje Merkelove privatna stvar nemačkog kancelara. Kod Merkelove je početkom prošle sedmice primećeno drhtanje, treći put u periodu od dvadesetak dana.

Ona je u više navrata istakla da je dobro, a prošle sedmice je izjavila da je to potvrdio i lekar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.