Sad je jasno čime je osvojio njeno srce: Način na koji je Bastijan Švajnštajger posvetio gol Ani Ivanović dugo će se prepričavati (VIDEO)

Izvor: Story, 30.Jan.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je jasno čime je osvojio njeno srce: Način na koji je Bastijan Švajnštajger posvetio gol Ani Ivanović dugo će se prepričavati (VIDEO)

Nemački fudbaler postigao je prvi gol u dresu Mančester Junajteda nakon 429 dana, na predivan način ga je posvetio najvažnijoj ženi u svom životu.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Manchester United

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Uživanje posle dugoočekivanog pogotka - Švajni i Ana zagrljeni u šetnji... (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2017

Dan posle trijumfa nad Viganom u FA kupu, Bastijan Švajnštajger uživa u šetnji sa suprugom Anom...Kao što već znate, popularni Švajni je juče postigao svoj prvi gol za Mančester Junajted na Old Trafordu, od dolaska iz Bajerna 2015...I ne samo to, on je zaigrao u startnoj postavi prvi put posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.