Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2016, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTUTGART: Pliškova ponovo prejaka za Anu

Srpska teniserka Ana Ivanović završila je učešće na WTA turniru u Štutgartu, pošto je večeras u drugom kolu izgubila od Čehinje Karoline Pliškove 6:4, 6:2.

Meč je trajao 66 minuta, a Pliškova je zabeležila petu pobedu u isto toliko duele protiv Ivanovićeve, treću u ovoj godini, posle Sidneja i Indijan Velsa.
Pliškova će u četvrtfinalu igrati protiv Poljakinje Agnješke Radvanjske, koja je savladala Nemicu Andreu Petković 1:6, 6:1, 6:2.
Turnir u Štutgartu igra se za nagradni fond od 759.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Pliškova prejaka za Anu Ivanović

Izvor: Radio 021, 22.Apr.2016, 08:19

Ana Ivanović završila je učešće na WTA turniru u Štutgartu, pošto je u drugom kolu izgubila od Čehinje Karoline Pliškove 6:4, 6:2...Meč je trajao 66 minuta, a Pliškova je zabeležila petu pobedu u isto toliko duele protiv Ivanovićeve, treću u ovoj godini, posle Sidneja i Indijan Velsa...Pliškova...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.