SAMO DAN NAKON ROĐENJA SINA: Ana i Bastijan zapalili društvene mreže OVOM FOTOGRAFIJOM (FOTO)

Izvor: BKTV News, 19.Mar.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO DAN NAKON ROĐENJA SINA: Ana i Bastijan "zapalili" društvene mreže OVOM FOTOGRAFIJOM (FOTO)

Čestitamo!

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger juče su postali ponosni roditelji dečaka. Radosna vest brzo se proširila, a nakon mnogobrojnih čestitki koji su stizale sa svih strana, oglasili su se i srećni roditelji, i to - prvom slikom bebe.

Ana Ivanović sa prijateljima >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je podelila fotografiju plišanih igračaka.

Welcome to the world our little boy ?. Words can not describe the joy and the happiness we feel in our hearts! @BSchweinsteiger ? pic.twitter.com/Mk8lyJFwvh

"Dobrodošao na svet, naš mali dečače. Rečima ne mogu da se opišu radost i sreća koju osećamo u srcu", napisala je Ana.

Srpski zet, Bastijan Švajnštajger, raznežio je sve fanove fotografiju na kojoj on i Ana nežno drže bebina stopala sa porukom "Dobrodošao na svet. Mnogo smo srećni".

Welcome to the world our little boy!?? We are so happy.❤️ @AnaIvanovic pic.twitter.com/j5Kp6u0CiJ

Kako pišu mediji, Ana i Bastijan najverovatnije će sinu dati ime Luka.

Javnost je pomno pratila svaki Anin korak za vreme trudnoće, a sve svoje obožavatelje oduševljavala je fotografijama iz trudničih dana koje je objavljivala na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

OVO JE TEK POČETAK Evo šta je Ana Ivanović otkrila nakon rođenja sina Luke!

Izvor: Blic, 20.Mar.2018, 07:47

Lepa teniserka i poznati nemački fudbaler dan nakon dolaska naslednika istakli su svoje najdublje emocije i objasnili kako se osećaju u najdirljivijem trenutku života.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.