Izvor: HotSport.rs, 06.Avg.2016, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIO 2016: Ana Ivanović već napušta Rio

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u prvom kolu Olimpijskog turnira od Suarez Navaro 6:2, 1:6 i 2:6.

Srpkinja je odlično otvorila meč, već u prvom gemu je “brejknula” rivalku, a kada je u petom gemu stigla do 4:1, mnogi su mislili da će Ana lako do drugog kola. Ivanović je set završila sa ubedljivih 6:2.
Ipak, u drugom setu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << potpuni preokret. Špankinja pravi dva brejka u drugom setu i slavi sa ukupnih 6:1 za izjednačenje u setovima 1:1.
U tim momentima Ana je potpuno pala, Navaro se razigrala i spasa za suprugu Bastijana Švajnštajgera nije bilo. Suarez Navaro je odmah na startu trećeg seta napravila dva brejka i povela sa 4:0. Ana je uspela da vrati jedan brejk, ali ne i da preokrene meč. Za Ivanović je to značilo kraj Olimpijskih igara u Riju.
The post RIO 2016: Ana Ivanović već napušta Rio appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.