Prošlo je 12 godina, plakala je cela nacija sa Anom! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 11:35

Prošlo je 12 godina, plakala je cela nacija sa Anom! (video)

Ana Ivanović se prisetila najlepšeg detalja iz svoje karijere.

Ko bi rekao da je prošlo tačno 12 godina...

Ana Ivanović je igrala svoj najbolji tenis u karijeri, bilo je to na Rolan Garosu 2008. godine.

U prvom kolu je prešla preko švedske teniserke Arvidson, u drugom kolu preko Šafaržove, pa je počistila sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << terena Karolinu Voznjacki u trećem kolu.

Četvrto kolo je donelo dominaciju kakva odavno nije viđena, Ana je savladala Petru Četkovsku sa 6:0 i 6:0, a onda je na red došlo četvrtfinale gde je Ana takođe bila impresivna pošto je savladala Pati Šnider u dva seta, 6:3 i 6:2.

Polufinale je bio najteži meč na turniru, a protivnica treća teniserka sveta u tom trenutku, Jelena Janković. Pobedila je Ana sa 4:6, 6:3 i 4:6 uz fantastičnu igru u trećem setu za finale sa Dinarom Safinom.

Bilo je to na današnji dan, Ana je slavila i uzela svoj jedini gren slem trofej u karijeri, ispostaviće se kasnije. Bilo je 6:4 i 6:3.

Anine suze uz himnu, svi se sećamo najdirljivijeg detalja iz Anine karijere...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.