Poznati učesnici Hopman kupa

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Okt.2010, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati učesnici Hopman kupa

Teniski turnir, Hopman kup, održaće se od 1. do 8. januara u Pertu a za trofej će se boriti reprezentacije: Srbije, SAD, Belgije, Francuske, Kazahstana, Italije, Velike Britanije i domaćina Australije.
Reprezentaciju Srbije će na ovom takmičenju predstavljati Novak Đoković i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ana Ivanović. Pre dve godine naša selekcije nije uspela da dođe do trofeja jer je u finalu poražena od reprezentacije SAD. Tada su Mardi Fiš i Serena Vilijams bili bolji od Novaka Đokovića i Jelene Janković sa 2:1.
Interesantno je da organizatori na ovaj turnir nisu pozvali branioca titule reprezentaciju Španije.
Učesnici Hopman kupa: SAD: Serena Vilijams i Džon Izner Belgija: Žistin Enan i Stiv Darsis Srbija: Ana Ivanović i Novak Đoković Francuska: Kristina Mladenović i Gael Monfis Kazahstan: Jaroslava Švedova i Andrej Golubjev Italija: Frančeska Skjavone i Potito Staraće Australija: Alisija Molik i Lejton Hjuit Velika Britanija: Lora Robson i Endi Marej.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

HK:Ana i Novak i zvanično u Pertu

Izvor: B92, 12.Okt.2010

Organizatori "Hopman Kupa" saopštili da će 2011.godine nastupiti i Srbija sa Anom Ivanović i Novakom Đokovićem. Bez branioca titule Španije...Teniski Hopman kup okupiće od 1. do 8. januara u Pertu osam nacionalnih selekcija - Srbiju, SAD, Belgiju, Francusku, Kazahstan, Italiju, Australiju i Veliku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.