Izvor: Blic, 01.Jan.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVI SRPSKI ZET Bastijan Švajnštajger prvi dan nove godine provodi sa Aninom porodicom, a ne biste ni pretpostavili šta rade

U 2018. godinu Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su ušli zajedno. Par koji će se ove godine ostvariti u ulozi roditelja je odlučio da prve minute nove godine dočekaju skupa.

Čim je svanuo ovaj dan, Bastijan je želeo da ga provede sa Ivanovićima. Iako Ana nije bila u njihovom društvu, fudbaler je sa Aninim ocem, bratom i svojim bratom igrao tenis.

Možda su mnogi očekivali da će se ovi muškarci pre sresti na partiji fudbala, ali očigledno nije bilo tako. Uz fotografiju Bastijan je napisao "Malo porodičnog takmičenja".

Nakon toga su otišli i na golf.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.