POKUSALA DA SE SAKRIJE ANA IVANOVIC STIGLA U BEOGRAD BEZ SVAJNIJA EVO KO JU JE SACEKAO

Izvor: medio.rs, 23.Sep.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUSALA DA SE SAKRIJE ANA IVANOVIC STIGLA U BEOGRAD BEZ SVAJNIJA EVO KO JU JE SACEKAO

Srpska teniserka Ana Ivanović doputovala je danas u Beograd, nešto posle 16 časova.

Ana je u srpsku prestonicu došla bez supruga Bastijana Švajnštajgera, a od paparaca je pokušala da se sakrije velikim crnim šeširom, kako je niko ne bi prepoznao.

Kada je videla da joj to baš i nije pošlo za rukom, Ana je odmah, nakon napuštanja gejta, otišla na izlaz gde ju je čekao rođeni brat >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sa devojkom.

Tom prilikom nije bila raspoložena za izjave.

Gospođa Švajnštajger stigla je letom iz Minhena, a pored naše ekipe je samo protrčala i sela u auto nakon čega se uputila ka svojoj kući. Razlog Aninog dolaska u Beograd nije poznat, ali se pretpostavlja da je teniserka došla u posetu svojoj porodici.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.