Izvor: Blic, 30.Dec.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE Ponosni Švajni: Ana, ti si divna žena i supruga! /FOTO/

Ana Ivanović je rešila da završi tenisku karijeru, a nekoliko dana posle njene odluke oglasio se i Bastijan Švajnštajger. Slavni fudbaler je supruzi ostavio emotivnu poruku.

Konačno se javio i Švajni... Ana je okončala karijeru, a Nemac je na Instagramu ostavio dirljivu poruku.

- Čestitam ti na sjajnoj karijeri, zaslužuješ respekt zbog odluke da se povučeš- Uvek si bila inspiracija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za mnoge sportiste, decu... Ljubavi moja, ti si divna supruga i žena. Tako sam ponosan na tebe - napisao je Švajni.

Ana mora da se istopila kada je pročitala poruku svog supruga. Zaista je puna ljubavi.

(M.R.)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švajni poslao dirljivu poruku Ani: Ti si inspiracija deci! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Dec.2016

Suprug Ane Ivanović, nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, na dirljiv način poželeo joj je sreću u teniskoj penziji...- Čestitam na neverovatnoj karijeri, najdublje poštujem tvoju odluku da se povučeš. Uvek si bila inspiracija drugim sportistima, deci i bila si inspiracija za sport u globalu....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.