OBJASNILA ŠTA JE PRIORITET: Ana Ivanović se oglasila povodom korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2020, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBJASNILA ŠTA JE PRIORITET: Ana Ivanović se oglasila povodom korona virusa

Svaka joj je na mestu.

Nekadašnja najbolja teniserka planete Ana Ivanović oglasila se putem Instagrama gde je poslala poruku svetu povodom pandemije korona virusa.

Supruga proslavljenog nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera je do detalja iznela svoje viđenje situacije, a naglasila je da je prioritet da svi ostanu bezbedni.

- U ovim trenucima je važno da vodite računa o sebi, ali da poštujete i svoje komšije. Prioritet je da svi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostanu bezbedni. Stoga je važno da se ponašate pažljivo i obratite pažnju na savete eksperata - napisala je Srpkinja u prvom delu pisma na Instagramu.

Take care of yourself and stay healthy!

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Mar 14, 2020 at 7:54am PDT

Zatim je dodala i sledeće reči.

- Odgovorni smo da osiguramo da bolesni i stariji ne budu izloženi dodatnoj opasnosti. Širenje virusa mora biti zaustavljeno. Iskoristili bismo priliku da se zahvalimo mnogim pomoćnicima i doktorima koji su se izložili opasnosti i uradili sve što mogu da bi sproveli sve nas kroz ovo teško vreme. Ostanite zdravi - poručilu su Ana i Bastijan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.