Modna revija u Mr. Stefan Braunu

Izvor: Blic, 27.Dec.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modna revija u "Mr. Stefan Braunu"

Poslednji VIP humanitarni ponedeljak u 2011. godini u popularnom klubu "Mr. Stefan Braun" obeležila je modna revija Ane Šain i licitacija haljine Ane Ivanović.

Tradicionalno humanitarno veče u prestoničkom klubu okupilo je brojne estradne zvezde koje su pre ponoći imale priliku da pogledaju reviju mlade kreatorke Ane Šain, pod nazivom "New Year’s shine". U svetlucavoj novogodišnjoj kreaciji prva je prošetala "Zvezda Granda" Milica Pavlović, a atraktivne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << manekenke predstavile su zanimljive haljine idealne za provod uoči predstojećih praznika.

Organizovano je i prikupljanje humanitarnih priloga, a pored Ane Šain u šanku su se našli i pevač Milan Dinčić Dinča, pevačice Mirna Košanin i Jelena Jovanović. Usledila je licitacija haljine teniserke Ane Ivanović, a sav prikupljen prilog namenjen je za pomoć četvorogodišnjem dečaku koji je preživeo pad sa šestog sprata.

U haus hitovima i šarenim koktelima uživali su i Savo Milošević, Marina Kotevski, Vladimir Stanojević i mnogi drugi.

Povezane vesti: Katarina Vučetić zvezda humanitarne žurke
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Zvezde granda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.