LINC: Ana uspešna na startu

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Okt.2012, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LINC: Ana uspešna na startu

Ana Ivanović uspešno je startovala na VTA turniru u Lincu pošto je u 1. kolu savladala Rumunku Moniku Nikulesku sa 7:5, 6:3 i plasirala se u osminu finala.
Najbolje rangirana srpska teniserka nešto više problema u duelu sa Rumunkom imala je u prvom setu. Uspela je, međutim, da stabilizuje igru i povede sa 1:0, da bi u drugom nametnula odgovarajući ritam i lako dođe do druge pobede u isto toliko međusobnih mečeva protiv 70. teniserke sa VTA liste.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Ivanovićeva se u osmini finala sastaje sa Andreom Petković iz Nemačke, koja je savladala Čehinju Barboru Zahlavovu Štricovu sa 7:6 (7:3), 6:2.
Petković je prošle godine zauzimala 10. mesto na svetskoj rang listi, ali zbog brojnih povreda dugo nije igrala i sada je na 192. poziciji.
Do sada su dva puta igrale na VTA turnirima i rezultat je nerešen.
Turnir u Lincu igra se za nagradni fond od 220.000 dolara.


Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ivanović bolja od Petković za četvrtfinale Linca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2012, 21:43

LINC -..Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Lincu pošto je večeras u osmini finala savladala Andreu Petković iz Nemačke sa 2:0 u setovima - 6:4, 6:3...Treći međusobni duel, u kojem je Ivanovićeva zabeležila drugu pobedu nad teniserkom iz Nemačke, obilovao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.