Kako će Ana i Švajni deliti zarađeni novac: Šta piše u predbračnom ugovoru?

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako će Ana i Švajni deliti zarađeni novac: Šta piše u predbračnom ugovoru?

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger bili su glavna tema svetskog džetseta, ali i sporta proteklih nekoliko dana. Svaki mogući detalj podrobno je analiziran, a mnoge zanima kako će deliti novac koji su Ana i njen suprug zaradili deliti u slučaju eventualnog razvoda.

Da bi sve bilo definisano, oni su potpisali predbračni ugovor, kako bi bilo jasno koliko će kome novca pripasti, ako nešto krene po zlu u njihovom braku, te dođe do raskida veze.

Predbračnim ugovorom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je osiguran svaki evro koji su zaradili pre braka, dok će sve stečeno posle 12. jula ići u zajedničku kasu, te će se u slučaju razvoda deliti na pola.

Foto: Instagram.com/anaivanovic

Takođe, postoji deo ugovora da će u slučaju razvoda strana koja je kriva, oštećenoj morati da isplati značajnu sumu novca, ali cifra se drži u tajnosti.

Ana Ivanović je u karijeri od tenisa zaradila 15.456 042 dolara, ali računajući sve zarade od marketinga, reklama i sponzora, srpska teniserka je zaradila ukupno oko 110. 000 000 dolara.

Švajnštajger je tokom bogate fudbalske karijere, što od fudbala, što od sponzora, zaradio oko 242 miliona dolara.

Pogledajte i detalje o njihovom venčanju u Veneciji, koje možda niste znali:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.