Izvor: Blic, 01.Apr.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLIKO ON NJU VOLI! Bastijan i OVAKO pokazuje ljubav Ani!

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger počeli su zajednički život u Čikagu, a Bastijan je samo jednim detaljem, koji bi lako promakao, pokazao koliko voli svoju suprugu.

Fudbaler se pohvalio opremom za večerašnji meč, za njega prvi u timu "Čikago fajer", ali ako se po strani ostavi sport (bez obzira što je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu), na kopačkama se vidi i jedan datum.

U pitanju je septembar 2014. godine, dan i mesec kada su se Ana i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Basti, kako bi se to reklo, smuvali. Ovde stoji 5. septembar, a već posle sedam dana vest o njihovoj vezi obišla je planetu. Epilog znate, sada su u braku i žive u Americi. Bastijanova talija je, očigledno, njegova ljubav prema Ani.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) ŠVAJNŠTAJGER ODUŠEVIO SVET Bastijan mnogo voli Anu: To je pokazao i OVIM potezom!

Izvor: Kurir, 02.Apr.2017, 09:04

...Popularni Švajni je time oduševio navijače kluba koji sa klupe predvodi Veljko Paunović, ali je još više oduševio svet jednim detaljem koji pokazuje koliko voli suprugu Anu Ivanović..Švajnštajger je uoči početka utakmice pokazao opremu u kojoj će zaigrati, a jedan detalj je upao svima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.