Ivanović u polufinalu turnira u Tokiju

Izvor: Politika, 19.Sep.2014, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović u polufinalu turnira u Tokiju

TOKIO – Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u polufinale WTA turnira u Tokiju, pošto je danas savladala Čehinju Lusi Safarovu sa 6:3, 6:2.

Ivanović je tokom čitavog meča igrala na visokom nivou, koji Safarova jednostavno, nije mogla da prati.

Prvi reket Srbije je već na početku duela prosto oduvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Čehinju pošto je povela sa 5:0.

Čehinja je uspela da se oporavi od tog početnog udarca i da osvoji tri gema, da bi u devetom imala tri brejk šanse.

Ivanović je tada pokazala da raspolaže „mentalnim' oružjem, kojim je stvari vratila na svoje mesto, a potom do kraja nije ispuštala „dizgine' igre iz ruku.

Ivanović će u borbi za mesto u finalu igrati protiv Nemica Angelike Kerber koja je bila bolja od Slovakinje Dominike Cibulkove sa 6:3, 6:0.

Turnir u Tokiju igra se za nagradni fond od milion dolara.

Tanjug

objavljeno: 19.09.2014.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Ana Ivanović u polufinalu turnira u Tokiju

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Sep.2014

TOKIO - Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u polufinale WTA turnira u Tokiju, pošto je danas savladala Čehinju Lusi Safarovu sa 6:3, 6:2...Ivanović je tokom čitavog meča igrala na visokom nivou, koji Safarova jednostavno nije mogla da prati...Prvi reket Srbije je već...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.