Ivanović – Vilijams 5:3 (prvi set)

Izvor: RTS, 21.Avg.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović – Vilijams 5:3 (prvi set)

Ana Ivanović u borbi za polufinale igra protiv najbolje teniserke sveta Serene Vilijams.
19.43 - Festival brejkova u prvom setu. Ivanovićeva uspeva da se revanšira Sereni i u narednom gemu, na svoj servig, mogla bi da dođe do trijumfa u prvom setu - 5:3.
19.38 - Serena pravi četvrti brejk u ovom setu, smanjena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prednost Ane - 4:3.
19.26 - Sjajna igra Ane Ivanović koja još jednom oduzima servis Sereni Vilijams sa vođstvo od 3:1 u prvom setu.
19.19 - Naša teniserka odmah uzvraća brejkom - 1:1.
19.15 - Anu definitvno čeka veoma težak meč, Serena pravi brejk već na startu.
19.12 - Počeo četvrtfinalni duel Ane Ivanović i najbolje teniserke sveta Serene Vilijams. Naša teniserka prva na servisu.

Pred našom najboljom teniserkom u borbi za polufinale je veliki izazov jer će se suočiti sa najboljom teniserkom sveta, koja na turniru brani titulu.
Za plasman u četvrtfinale Ana Ivanović je posle preokreta pobedila veliku nadu američkog tenisa Sloun Stivens sa 2:1, po setovima 2:6, 6:4 i 6:1.
Na drugoj starni Serena Vilijams je lako nadigrala Italijanku Karin Knap sa 6:0, 6:2. Do 45. pobede ove sezone Serena je došla za samo 54 minuta. Dodatni motiv joj je i – domaća publika.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.