Filip Filipi – Uragan dobrih pesama – Intervju

Izvor: Poznati.info, 29.Avg.2010, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Filipi – Uragan dobrih pesama – Intervju


Ovih dana se digla velika prašina oko pesme u kojoj gostuje Ana Ivanović - 'Hurricane Ana', a specijalno za posetioce www.poznati.info objavljujemo intervju sa Filipom Filipijem, kanadskim reperom srpskog porekla, ali i producentom, tekstopiscem i kreatorom modne linije 'The >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Cartel Argentina'.

Poznati.info: Mediji navode da si se bavio košarkom pre muzike, možes li nam reći nesto više o tvom putu od sportiste do muzičara?
Filip Filipi: Igrao sam košarku za srednju školu. Bio jedan od najboljih i i dobio stipenduju za koledž. Ali u poslednjoj godini gimnazije imao sam tešku povredu ruke. i iz tog razloga sam prestao da se bavim sportom i počeo da se bavim muzikom. Hip-hop je bio jako popularan i cesto sam slušao tu muziku. Odlučio sam da probam da uradim i ja nesto u toj vrsti muzike jer su mi govorili da imam dosta talenta. i tako je krenulo pre 5 godina.
Poznati.info: Kako je doslo do saradnje sa Anom Ivanović i Collie Buddzom?
Filip Filipi: Recite mi koja je &Ana' popularnija od Ane ivanović na svetu? Zašto se moja pesma uragan ne bi zvala po njoj. Za 'Collie Buddz-a' sam napisao text koji mu se dopao i pristao je na saradnju.
Poznati.info: Kao uragan je prostrujala vest o tvom novom singlu koji je najava za tvoj novi album, da li mozemo očekivati jos neku zvezdu kao gosta na novom albumu, mozda t-pain sa kojim si vec sarađivao?
Filip Filipi: Jako me raduje sto je moj single naišao na takav prijem i izazvao &hurricane'... Na novom albumu gosti su mi Soshy, Ace Hood, Mickey Avalon, Styles P, Lemar, Shanell, itd. Sto se nasih izvođaca tiče to su Nataša Kojić, Boban Rajović i Dana Karić. Iskreno, volim da sarađujem sa pevačima sa prostora bivše Jugoslavije.
Poznati.info: Sta misliš o srpskoj hip-hop sceni i reperu Đusu koji je zarad popularnosti nastupio na Farmi i Grand Show-u. Da li misliš da je budućnost srpskog hip-hop-a u vecoj komercijalizaciji?
Filip Filipi: Sto se nase hip-hop scene tiče u saradnji su neprofesionalni, a o kvalitetu muzike nek odlučuje publika. O Đusu? Ok. Sto se ucesca u emisiji farma tice pametan potez. Ja lično nikada ne bih ucestvovao u emisijama tog nivoa. Smatram da je ta voajerska kultura loš uvoz iz Amerike.
Inace Filip Filipi je sarađivao sa velikim imenima kao sto je T-Pain-om specijalno za reality show 'So You Think You Can Dance' koji se emitovao širom Amerike na Fox televiziji, ali i domacim pevacima kao sto je to slucaj sa Bobanom Rajovićem, a te numere mozete preslušati ispod.


Srodne Teme: Top 5 najvecih gafova televizijskih voditelja Ana Ivanovic snimila pesmu Novak Djokovic i Ivo Karlovic duet

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.