Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Feb.2013, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doha: Radvanska prejaka za Anu

Poslije Jelene Janković, koja je ispala na startu turnira u Dohi, Ana Ivanović eliminisana je u osmini finala. U borbi za četvrtfinale najbolje rangirana srpska teniserka poražena je od Agnješke Radvanske iz Poljske 0:2 (1:6, 6:7). Bio je to Anin šesti uzastopni poraz od Radvanske, a odigrale su ukupno devet duela. Poljakinja će se u narednom kolu sastati sa Karolinom Voznijacki iz Danske, koja je u osmini finala bila bolja od Njemice Mone Bartel, takođe 2:0, po setovima 7:6, 6:3. Nagradni fond turnira u Dohi je 2,3 miliona dolara. (MONDO) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/tenis/doha-radvanska-prejaka-za-anu.html)
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Jelena Janković,   Tenis

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Azarenka ne dâ ni gem " 6:0, 6:0

Izvor: B92, 14.Feb.2013

Nakon što je Nieminen dobio Gofana sa 6:0, 6:0, nekoliko dana kasnije isto je pošlo za rukom i Viktoriji Azarenki u meču sa Kristinom Mekhejl u Dohi...Prva teniserka sveta u četvrfinalu će igrati sa Italijankom Sarom Erani, koja je sa 2-1 u setovima dobila Danijelu Hantuhovu iz Slovačke..."Sve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.