Čovek joj je dao romantično pismo, a ona ga isprozivala da je MANIJAK! Evo šta je napisao! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek joj je dao romantično pismo, a ona ga isprozivala da je MANIJAK! Evo šta je napisao! (FOTO)

Kako biste vi reagovali?

Recepcionistkinja Klarisa je čekala prevoz do posla, blizu njene kuće, kada su se kola zaustavila i jedan čovek joj je dao kovertu na kojoj je pisalo "predivna devojka", rekavši da mu je neko dao da preda njoj.

OVOG LETA ĆE SVE DEVOJKE NOSITI OVU HALJINU: Ana Ivanović postavlja nove modne trendove! (FOTO)

Kada je otvorila kovertu, u njoj je bilo pismo sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sadržine:

Kako treba da nosite RAZDELJAK u zavisnosti od oblika lica?

- Zdravo moja draga, žao mi je što moram da ti priđem na ovaj način, kad već nisam znao kako drugačije. Ti si bez sumnje najdivnija, najlepša, najseksipilnija devojka koju su moje oči videle. Tvoj stil oblačenja je besprekoran i imaš kvalitete zvezde. Osećam da, nisam iskoristio ovu priliku, bih žalio do kraja života.

Hteo bih da te izvedem na večeru ili piće, na bilo koji događaj po tvom izboru i ako i dalje ne budeš zainteresovana onda potpuno razumem. Kako kažu "bez rizika nema dobitka".

Najgora stvar koja bi mogla da se dogodi jeste da dobiješ besplatan obrok i mnogo se smeješ. Posle možemo mirno da se raziđemo i onda mogu da kažem da sam izveo najslađu devojku iz Notingema na čaj. Naposletku, razumem ako ne želiš da se čujemo i neću te ponovo kontaktirati. Sve najbolje, u iščekivanju, Kris - završava svoje pismo.

#Femail - Nottingham receptionist was handed 'creepy' note by man, Clarice, 23, was wait... https://t.co/7qLMTr4BiA pic.twitter.com/5Gjt3tQIYE

— Planetnews.space (@PlanetNewsSpace) 18. јун 2017.

Iako je Klarisa (23) u početku bila počastvovana gestom, kasnije je otkrila preko društvene mreže da on ima 56 godina, da je razveden, ima dvoje dece i živi nekih 30 minuta udaljen od mesta gde joj je prišao. Ona sada veruje da ju je posmatrao dok ide na posao, što podseća na nešto što bi manijak radio, pa je rešila da promeni rutu kako ne bi naišla na njega.

Ako radite OVO pre spavanja, ostarićete DUPLO BRŽE!

- Kada se odvezao, otvorila sam pismo i shvatila da ga je on i napisao. Čudno je jer nikada u životu nisam videla tog čoveka, a svaki dan na istom mestu čekam prevoz do posla. Verovatno ima malu krizu srednjih godina. Sigurno je mogao da vidi da sam premlada. Dovoljno je star da mi bude otac. Razumem da je verovatno stidljiv, ali to nije način na koji treba da priđeš nekome. Nije prvi put da mi ljudi prilaze u čudnim situacijama, ali mislim da takve većina devojaka ima. Ako ti se sviđa devojka, idi pričaj sa njom. Budi prijateljski nastrojen, pitaj je da izađete, upoznaj je, samo ne budi jeziv oko toga - rekla je Klarisa.

Kako biste vi reagovale u ovoj situaciji?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JELENA ĐOKOVIĆ ODUŠEVILA FANOVE: Prva fotka nakon rođendana - selfi IZ KREVETA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2017

Naravno, uz sliku stoji i jaka poruka....Jelena Đoković je napunila 31 godinu, a naravno ovako nešto nije moglo da prođe neopaženo (o tome kako se provela i koji je najvredniji poklon koji je dobila pročitajte OVDE)...Ona se nedavno oglasila i na društvenoj mreži Instagram, zahvalivši se svima:..Čovek...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.