Bravo: Ana srušila Serenu!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2014, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo: Ana srušila Serenu!

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale prvog ovogodišnjeg grend slem turnira, Australijan opena u Melburnu. Ivanovićeva, 14. na WTA listi, pobedila je u nedelju rano ujutro po srednjoevropskom vremenu prvu teniserku sveta, Amerikanku Serenu Vilijams, sa 2:1 u setovima (4:6, 6:3, 6:3).

Napravila senzaciju: Ana Ivanović pobedila Serenu Vilijams

 

Ivanovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je igrala fenomenalan tenis od prvog do poslednjeg minuta. i u prvom setu je imala šansu da uzdrma rivalku, ali nije iskoristila brejk u petom gemu te je Serena povela.

 

Međutim, u nastavku meča Ana je dominirala forhendom, sve lakše izlazila na kraj sa servisom Amerikanke i potpuno je izbacila iz ritma. Ivanovićeva ni u jednom trenutku nije posustala, održavala je visok nivo igre do kraja i u potpunosti nadigrala najbolju teniserku sveta.

 

"Morala sam da igram najbolje što mogu. Radila sam dobro sve. Dobiti tako veliku šampionku je neverovatno, ali i ona je ljudsko biće, može da se igra i protiv nje. Rekla sam sebi moraš da dobro udaraš i radiš šta možeš", rekla je posle velike pobede Ivanovićeva i zahvalila se publici na Rod Lejver arena koja ju je sjajnom podrškom nosila do senzacionalne pobede.

 

Ivanovićeva će u četvrtfinalu igrati protiv bolje iz duela u kojem se sastaju Australijanka Kejsi Delakua i Kanađanka Eženi Bušar, koja ju je pobedila na Vimbldonu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Senzacija: Ana pobedila Serenu

Izvor: Mondo, 19.Jan.2014

Ana Ivanović je pobedila Serenu Vilijams i plasirala se u četvrtfinale Australijan Opena, neverovatan uspeh naše..

Nastavak na Mondo...

Dogodilo se čudo: Pala i Serena preokretom, Ana u četvrtfinalu Australijan opena!

Izvor: Blic, 19.Jan.2014

Ana Ivanović uspela je da se plasira u četvrtfinale Australijan opena, i to pobedom nad prvim nosiocem, trenutno neprikosnovenom prvom teniserkom sveta Serenom Vilijams i petostrukom šampionkom Melburna sa 4:6, 6:3, 6:3...Blistav početak sezone sa titulom u Oklendu najavio je povratak Ane Ivanović...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.