Izvor: Blic, 14.Dec.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bastijan je iznenadio trudnu Anu, a jednu stvar naša prelepa teniserka KRIJE OD JAVNOSTI

Ana Ivanović već nekoliko meseci uživa u trudnoći, ali to je ne sprečava da i dalje obilazi gradove širom Evrope. Najbolja podrška i osoba sa kojom može da obilazi je, naravno njen suprug, Bastijan Švajnštajger.

Bastijan je priredio iznenađenje supruzi - put u drugu državu na kratak odmor. Ana se uslikala kako šeta uzanim ulicama jednog grada, ali je skrivala gde su. Iako nije otkrila trenutnu lokaciju, prema fotografijama moglo bi se reći da je u nekom primorskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gradu s obzirom na arhitekturu na slici.

Dok Ana krije od javnosti gde se nalazi, u stopu je prati Bastijan koji se povremeno pojavi u kadru. Uz fotografiju Ana je napisala "Šetnja gradom".

Ipak, ni na jednog fotografiji se ne vidi njen trudnički stomak koji očigledno vešto uspeva da prikrije. Iako je u petom mesecu trudnoće, Ana očigledno ne želi da se hvali fotografijama istog, jer će i za to doći vreme i to veoma brzo.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ana Ivanović šeta trudnički stomačić, kiti jelku i baš uživa!

Izvor: Prva.rs, 15.Dec.2017, 13:32

.Ana se pre dvadesetak dana konačno zvanično oglasila na temu trudnoće i to preslatkom fotkom kojom je najavila proširenje porodice.. . Bivša najbolja srpska teniserka i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger (33) očekuju prvo dete.. Trenutno se nalaze u Španiji, tačnije u Palma de Majorki...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.