Baki se zaljubio u dvojnicu Ane Ivanović

Izvor: Poznati.info, 21.Sep.2010, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baki se zaljubio u dvojnicu Ane Ivanović


Andrija Đogani izgleda da zaista više ne može da izdrži bez devojke, kako je to već prethodno otkrio Peji. Poslednja poseta pijaci ga umalo nije koštala diskvalifikacije jer je neumoljivo pokušavao da ostavi broj telefona devojci za štandom Sinalka ili da priča sa njom o nečemu drugom što nije vezano za nabavku na pijaci.
Kako je i sam priznao od te posete pijaci, promoterka koja je bila za štandom Sinalka mu ne izlazi iz glave. '- Ne možete da verujete kako je lepa. Od tog dana samo o njoj razmišljam. Rekla mi je da nema dečka, a ja sam joj poručio da me čeka kad izađem' - Rekao je Baki farmerima Za ovonedljnog gazdu je izabran maneken Bane Janković, kome je Baki brže bolje rekao da se raspita o njoj: 'Brate, zove se Mia, pitaj koja je jer će ih za štandom biti dve. To je ta moja!' Na šta mu je Bane odgovorio: 'Ako je to tolika...
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.