BEBU ČEKA, A NA BIZNIS MISLI! Ana Ivanović kupuje hotel u banji Vrdnik, a partner će joj biti Kole?!

Izvor: Svet, 09.Feb.2018, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEBU ČEKA, A NA BIZNIS MISLI! Ana Ivanović kupuje hotel u banji Vrdnik, a partner će joj biti Kole?!

Teniserka Ana Ivanović kupuje hotel sa izvorištem termalne vode koji se nalazi u banji Vrdnik. Proslavljena sportistkinja rešila je da milione koje je zaradila od sporta uloži u ugostiteljstvo i turizam, a u tome je zdušno podržava suprug Bastijan Švajnštajger.
Ivanovićeva, koja čeka prvo dete sa Švajnijem, želi da se bavi banjskim turizmom, jer je i sama kao sportista svesna koliko je važna briga >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << o zdravlju. Želja joj je da u nekom momentu proširi poslovanje van granica Srbije i napravi lanac sličnih objekata u čitavoj Evropi.
Kako ništa ne bi prepustila slučaju, Ivanovićeva je već angažovala eksperte koji su otišli u hotel u Vrdniku kako bi se detaljno raspitali o poslovanju.
“Taj hotel sa lekovitom vodom i kapacitetima za rehabilitaciju je u državnom vlasništvu i trebalo je još pre dve godine da se nađe na licitaciji za prodaju. Međutim, zbog sudskih sporova oko vlasništva koje država vodi sa Fondom PIO do privatizacije još nije došlo. Ipak, kada se pojavi ozbiljan kupac, onda će i ovaj problem napokon biti rešen”, tvrdi naš dobro obavešteni izvor.
“Pošto se povukla iz aktivnog bavljenja tenisom, Ana je odlučila da pokrene svoj biznis i smatra da bi sa banjskim turizmom napravila pun pogodak. Prijatelji i saradnici su je savetovali da je hotel u Vrdniku odlična investicija, pa je već počela da radi na tome”, počinje priču sagovornik i dodaje da je teniserka odmah bacila oko na jedan stariji hotel koji se nalazi na samom izvorištu.
Zgrada je sagrađena na samom izvorištu termalne vode koja je bogata katjonima i anjonima, koji su veoma zdravi.
On pojašnjava zašto se Ivanovićeva odlučila baš za ovo mesto u podnožju Fruške gore.
“Banja Vrdnik je na odličnoj lokaciji – između Beograda i Novog Sada. Takođe, veoma joj je važno bilo i to što je zgrada sagrađena na samom izvorištu termalne, a ta lekovita voda je odlična za oporavak pacijenata. Ana obožava prirodu, a u ovaj hotel želi da investira jer joj se sviđa lokacija, kao i tradicija dugogodišnjeg poslovanja”, ističe Anin poznanik.
SvetInstagram
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.