Ana za drugi poen

Izvor: RTS, 21.Apr.2012, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana za drugi poen

Prvi poen našoj reprezentaciji u polufinalu Svetske grupe FED kupa između Rusije i Srbije donela je Jelena Janković. Nakon izgubljenog prvog seta Ana se revanširala protivnici u drugom. U toku je treći set, protivnica opet pravi rani brejk, Kuznjecova - Ivanović 4:3. Direktan prenos je na našem Prvom programu a kretanje rezultata na portalu.

Jelena prva izlazi na teren. Ona će pokušati da donese >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvi poen Srbiji u duelu sa Anastasijom Pavljučenkovom. Posle ovog meča, koji je zakazan za 13 sati po našem vremenu, na teren će izaći Svetlana Kuznjecova i Ana Ivanović.

Drugog dana meča u nedelju, od 12 sati po našem vremenu, prvo igraju Pavljučenkova i Ivanovićeva, a zatim Kuznjecova i Jankovićeva.

U slučaju nerešenog ishoda igraće se i dubl za koji su prijavljene Marija Kirilenko i Elena Vesnina za Rusiju, odnosno Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić za Srbiju.

Pobednik ovog duela boriće se za trofej u FED kupu protiv boljeg iz drugog polufinala u kome se sastaju Češka i Italija.

Kuznjecova - Ivanović 1:1 (6:2, 2:6, 3:2)

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.