Ana vratila Skota u vrh

Izvor: Blic, 06.Nov.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana vratila Skota u vrh

Australijski igrač golfa Adam Skot, dečko srpske teniserke Ane Ivanović, ima mnogo razloga za zadovoljstvo - na nedavno završenom turniru u Singapuru osvojio je treće mesto, što je njegov najbolji plasman u poslednjih godinu i po dana, a trenutno je, zbog veze sa Ivanovićevom, u centru pažnje svetske javnosti.

Tokom turnira u Singapuru, Ana je svakog dana bila pored terena i navijala za Skota i na kraju dvadesetdevetogodišnji Australijanac je zablistao, osvojio treće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mesto, što mu je bio prvi podijum nakon aprila 2008. Skot, koji je početkom 2007. bio treći na PGA listi, trenutno zauzima tek 76. mesto, ali nakon ovog uspeha, sigurno će napredovati.

Na pitanje novinara da li je veza sa Anom uticala na njegovu igru, Skot je odgovorio: "Kada loše igrate, svi pominju te stvari van terena. Međutim, kada vam ide dobro, niko to ne pominje. Takva je to igra.”

Izgleda da Ana donosi sreću svojim momcima jer slično je bilo i dok je trajala njena romansa sa Fernandom Verdaskom. Španski teniser koji je u septembru prošle godine (kada je prvi put potvrđeno da su njih dvoje zajedno) bio 16. na ATP listi, tokom i nakon veze sa Ivanovićevom je napredovao na svim frontovima. U januaru ove godine, tokom turnira u Brizbejnu, Ana i Fernando su raskinuli vezu, ali to nije mnogo uticalo na Verdaskovu formu - nakon finala u Brizbejnu, stigao je do polufinala Australijen opena, u aprilu je bio na 7. mestu ATP liste, što je njegov najbolji plasman u karijeri, a tokom ove godine je zaradio rekordnih 1,5 miliona dolara...

Sa druge strane, karijera Ane Ivanović ide u sasvim suprotnom pravcu - naša teniserka je u junu 2008. bila prva na WTA listi, godinu je završila kao peta teniserka sveta, a trenutno zauzima tek 22. mesto na WTA listi...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.