Ana u pobedničkoj seriji

Izvor: RTS, 20.Okt.2010, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana u pobedničkoj seriji

Drugi reket Srbije Ana Ivanović ubedljivo je pobedila 65. igračicu sveta Johanu Larson iz Švedske sa 2:0 (6:3, 6:0) u prvom kolu turnira u Luksemburgu.

Ivanovićeva, koja je u Luksemburgu postavljena za 4. nosioca, nije imala većih problema sa 22-godišnjom protivnicom koja zauzima 64. mesto na svetskoj rang-listi. Šveđanka je nešto ozbiljniji otpor pružila samo u prvom setu, ali je Srpkinja u nastavku susreta potpuno dominirala, ne prepustivši Šveđanki nijedan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gem.

Ivanovićeva će u drugom kolu igrati protiv Španjolke Aranče Pare Santonha, koja je na startu takmičenja pobedila Italijanku Rominu Oprandi rezultatom 7:5, 6:3.

Turnir u Luksemburgu igrase za ukupan nagradni fond od 220.000 dolara.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.