Ana u četvrtfinalu Oklanda

Izvor: RTS, 02.Jan.2014, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana u četvrtfinalu Oklanda

Ana Ivanović se plasirala u četvrtfinale VTA turnira u Oklandu (Novi Zeland), pošto je ubedljivo savladala Šveđanku Johanu Larson sa 6:1 6:1. Naredni rival je Japanka Nara.

Odličan start nove sezone za našu Anu Ivanović. U osmini finala Oklanda lako je savladala Šveđanku Johanu Larson. Od samog starta diktirala je tempo i nije dozvolila protivnici da zapreti. Šveđanka nije imala rešenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za igru raspoložene Ane, kojoj je sve polazilo za rukom. U oba seta protivnici je dozvolila da osvoji po jedan gem.

Protivnica Ani Ivanović u meču za ulazak u polufinale turnira koji se igra za nagradni fond od 250.000 dolara, biće Japanka Kurumi Nara, koja je pobedila zemljakinju Ajmi Moritu sa 6:0, 6:1.

U ostalim mečevima 2. kola postignuti su ovi rezultati:

Sači Išizu (Japan) - Julija Gerges (Nemačka) 6:2, 3:6, 7:5

Venus Vilijams (SAD) - Ivon Mejsburger (Austrija) 4:6, 6:3, 6:2

Garbine Muguruza (Španija) - Šeron Fičmen (Kanada) 1:6, 6:3, 6:3

(5) Džejmi Hempton (SAD) - Kristina Pliškova (Češka) 6:3, 6:4

(3) Kirsten Flipkens (Belgija) - Karolina Pliškova (Češka) 6:4, 6:3

Pobednici turnira u Oklandu pripašće ček na 43.000 dolara, a zaradiće i 280 VTA poena.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.