Ana u četvrtfinalu

Izvor: S media, 12.Avg.2010, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana u četvrtfinalu

Srpska teniserka Ana Ivanović definitivno se vraća na staze uspeha! Nekada prva igračica sveta, plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Sinsinatiju, pobedom nad Ruskinjom Elenom Vesninom 2:0, po setovima 6:0, 6:3.

Ivanovićeva je u prvom setu "počistila teren" Ruskinjom, koju nije služio servis, a imala je problema i na servis naše igračice pa je ovaj deo igre završila sa samo 11 osvojenih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poena.

Nešto veći otpor Vesnina je pružila u drugom setu, imala čak i tri brejk lopte, ali nijednu nije iskoristila, za razliku od Ivanovićeve kojoj je jedan brejk bio dovoljan za ukupan trijumf i plasman u prvo četvrtfinale od Rima početkom maja.

Ako sve bude teklo po planu, tačnije ako Jelena Janković prođe uzbekistansku kvalifikantkinju Amanmuradovu, gledaćemo srpsko četvrtfinale u Sinsinatiju.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.