Ana rutinski do trećeg kola

Izvor: RTS, 21.Jan.2016, 05:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana rutinski do trećeg kola

Ana Ivanović savladala Anastasiju Sevastovu sa 2:0 (6:3, 6:3), i plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije. U narednom kolu, Ivanovićeva će igrati protiv bolje iz duela Kiz - Švedova.
Ana Ivanović je, bez velikih poteškoća, stigla do trećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kola Australijan opena. U dva seta, savladala je Letonku Anastasiju Sevastovu - 6:3, 6:3.

U njihovom drugom međusobnom meču, Ana se revanširala Letonki za poraz na turniru u Indijan Velsu 2010. godine.
Nakon meča, odigranog na Rod Lejver areni, Ivanovićeva je istakla da će svaki naredni meč biti izuzetno težak.
”Mnogo je teških duela, čak i u prvom kolu. Srećna sam što sam prošla dalje, uvek je lepo igrati na Rod Lejver areni”, rekla je srpska teniserka.
Meč je završen skoro pola sata kasnije jer je medicinska služba ukazivala pomoć jednoj povređenoj ženi koja je u jednom trenutku meča pala sa tribina.
"Osećala sam se veoma loše, tresla sam se... Vrisak žene koja je pala bio je veoma jak. Bilo je jako turžno za sve na terenu i oko njega. Gotovo da sam mogla da zamislim trenutak pada, a rekli su mi i da je krvarila. Nadam se da je dobro", rekla je Ivanović posle meča. 
U narednom kolu, Ivanovićeva će igrati protiv bolje iz duela Medison Kiz - Jaroslava Švedova.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ana Ivanović u trećem kolu Australijan opena

Izvor: Beta, 21.Jan.2016

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas u dva seta pobedila Letonku Anastasiju Sevastovu, 6:3, 6:3.Ivanovićeva je 20. nositeljka, a njena protivnica u trećem kolu biće Amerikanka Medison Kiz, 15. nositeljka.Posle izjednačenog početka...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.