Ana kao brzi voz do drugog kola Ju-Es Opena!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana kao brzi voz do drugog kola Ju-Es Opena!

Ubedljiv start Ane Ivanović na startu poslednjeg grend slema sezone. Domaća favoritkinja Alison Riske jednostavno nije imala šta da traži u okršaju sa osmom "kosturašicom" u Njujorku. U prvom kolu Ju-Es Opena sigurnih 6:3, 6:0 za Ivanovićevu, koja bi dobru partiju morala da iskoristi i sama sebe ubedi da ovaj put može da dogura zaista daleko.

Naredna protivnica ne bi trebalo da predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << veći problem, pošto je u pitanju 22-godišnja Karolina Pliškova, 42. teniserka sveta sa kojom se Ana do sada nije sastajala.

Ali, to ne znači da se Pliškova sme potceniti, jer je i ona u prvom kolu delovalo dosta dobro i Austrijanki Ivon Mojsburger prepustila samo četiri gema – 6:2, 6:2.

Podsetimo, plasman u drugo kolo ranije je obezbedila i Jelena Janković, koja je sa 6:2, 6:3 savladala Bojanu Jovanovski i zakazala duel sa Cvetanom Pironkovom. U muškom singlu, Novak Đoković je pregazio Dijega Švarcmana sa 6:1, 6:2, 6:4, pa mu sledi meč sa Polom Anri-Matjeom.

Što se tiče današnjeg dana, još mnogo interesantnih mečeva na Flešing Medouzu. Sigurno i dosta njih na kojima se može zaraditi. Ako već niste, pogledajte kvote na portalu mozzartbet.com.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana bez po muke do drugog kola

Izvor: RTS, 26.Avg.2014

Lagana pobeda Ane Ivanović na startu Ju-Es opena nad Amerikankom Alison Riske – 2:0, po setovima 6:3, 6:0. Ana će se u drugom kolu sastati sa Čehinjom Katarinom Pliskovom. ..Srpska teniserka Ana Ivanović uspešno je startovala na Otvorenom prvenstvu SAD savladavši domaću predstavnicu Alison Riske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.