Ana i Švajni se danas zaklinju na večnu ljubav pred bogom (foto)

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2016, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana i Švajni se danas zaklinju na večnu ljubav pred bogom (foto)

Nakon što su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger juče u Veneciji zaključili građanski brak, usledila je žurka u luksuznom hotelu “Aman”, na kojoj je prisustvovalo oko 150 ljudi, koje su zabavljali Nina Badrić i bend.

Slavni par danas će se venčati u crkvi, posle čega će biti upriličena i velika svadbena proslava, kojoj će takođe prisustvovati oko 150 ljudi, a goste će ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << zabavljati hrvatska pevačica Nina Badrić. Inače, Ana je uzela prezime Švajnštajger iako će na terenu i dalje koristiti svoje staro prezime Ivanović.

Pogledajte kako je bilo juče.

Kako piše nemački “Bild”, prošla noć je protekla mirno. Prvi gosti već oko devet ujutru pojavili na doručku u hotelu, a najpre članovi uže porodice, roditelji mladenaca i braće i sestre… Ana i Švajni su iskoristili priliku da se provozaju čamcem po kanalima Venecije i svrate na ručak u jedan restoran gde im se pridružila Anina kuma Miroslava Najdanovski.

Ostale zvanice biće slobodne ceo dan. Crkveno venčanje biće u večernjim satima, a nakon toga sledi glamurozna proslava, na kojoj će gosti morati da ispoštuju i dres kod.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Prvi selfi poslije Aninog vjenčanja (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2016

Nakon prijelepog vjenčanja, novopečeni mladenci Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger priredili su žurku za zvanice u hotelu "Gritti Palace“. Goste je zabavljala hrvatska pjevačica Nina Badrić koja se pohvalila na svom Instagram profilu...Pevačica je objavila nekoliko fotografija, a tu je i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.