Ana i Novak ne idu na Hopman kup

Izvor: Blic, 13.Okt.2011, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana i Novak ne idu na Hopman kup

Novak Đoković je odlučio da u 2012. godini ne igra na Hopman kupu, a nakon što je i Ana Ivanović odlučila da ne prihvati pozivnicu organizatora, Srbija neće imati predstavnika na egzibicionom turniru.

Novak i Ana će se na drugi način pripremati za Australijan open, dok će na Hopman kupu debitovati najbolja teniserka sveta Karolina Voznjacki koja će u paru sa 198. teniserom sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Federikom Nilsenom predstavljati Dansku.

U grupi A će igrato još Francuska, koju bi trebalo da predstavljaju Rišar Gaske i Marion Bartoli, SAD Betani Matek-Sends i Mardi Fiš i Češka za koju će igrati Petra Kvitova i Tomaš Berdih.

U grupi B Špance bi trebalo da predstavljaju Anabel Medina Gariges i Fernando Verdasko, Kinu Li Na i Vu Di, Bugarsku Grigor Timitrov i Cvetana Pironkova, a domaćina Australiju Lejton Hjuit i Jarmila Gajdošova.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.