Ana i Jelena stale u Pekingu, očajnim servisima do poraza od slabijih teniserki

Izvor: Blic, 03.Okt.2012, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana i Jelena stale u Pekingu, očajnim servisima do poraza od slabijih teniserki

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u četvrtfinale turnira u Pekingu, pošto je u osmini finala doživela pomalo neočekivani poraz od Švajcarkinje Romine Oprandi sa 6:4, 6:3. Ništa bolje nije prošla ni Jelena Janković koja je sa 7:5, 6:4 izgubila od Španjolke Karle Suarez Navaro.

Ana je sasvim korektno otvorila meč i do sedmog gema nije bilo problema ni za jednu teniserku sa servisima. Ipak, tada dolazi do prvog od dva brejka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Švajcarkinje za 4:3.

Oprandi je potom, umesto da povede sa dva gema razlike stala i dozvolila Ani da se brzo oporavi, ali ništa to srpskoj teniserki nije vredelo kada je njena stara i najveća boljka, servis, ponovo zakazao i u devetom gemu. Potom je Oprandi finiširala set i sa velikom dozom samopouzdanja ušla je u nastavak meča.

Umesto da se smiri i psihički pripremi za drugi set, Ana kao da je na klupi mislila samo na to gde je grešila u prvom delu meča te je nastavak otvorila novim gubitkom servisa!

Oprandi je potom, potpuno neočekivano, zaigrala kao da je ona bivša broj jedan na svetu i povela je sa čak 5:1.

Ana je sačuvala servis, načinila je i brejk za 3:5, ali je potom odigrala očajan servis gem u kojem je bilo 15:40, te je 69. igračica sveta iskoristila prvu meč loptu.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Jelena Janković,   Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eliminisane Ivanović i Janković

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2012

PEKING -..Srpska teniserka Jelena Janković zaustavljena je u osmini finala WTA turnira u Pekingu pošto je jutros izgubila od Karle Suarez Navaro iz Španije sa 7-5, 6-4...Srpska teniserka Jelena Janković i Nemica Andrea Petković nisu uspele da se plasiraju u četvrtfinale dublova na turniru u Pekingu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ana i Jelena naletele na kineski zid

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2012

Dupli poraz naših teniserki u Pekingu. Ivanović izgubila od Romine Oprandi, JJ bez rešenja za iskusnu Suarez Navaro.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.