Ana bolja od Razano u prvom kolu turnira u Luksemburgu

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Okt.2011, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana bolja od Razano u prvom kolu turnira u Luksemburgu

Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo WTA turnira u Luksemburgu, pošto je na startu takmičenja savladala Francuskinju Viržin Razano sa 7:6 (7:2), 6:4.

Protivnica Ivanovićeve u drugom kolu turnira biće 93. teniserka sveta, Britanka En Keotavong, sa kojom se do sada nije sastajala.
Srpska teniserka nije briljirala u meču prvog kola, ali je uspela da opravda ulogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << favorita i dođe do zaslužene pobede.
Duel Srpkinje i Francuskinje obeležili su brejkovi, a u takvoj igri bolje se snašla Ivanovićeva, koja je 2007. godine već osvojila turnir u Luksemburgu.
Nakon lošeg početka, Ivanovićeva je uhvatila ritam, a u taj-brejku prvog seta pokazala je da ima bolje živce od Razano i smireno rešila ovaj deo meča u svoju korist.
Srpska teniserka u drugom setu je veoma brzo stekla prednost, ali kod vođstva od 5:3 nije iskoristila četiri meč lopte na servis protivnice. Ipak, brzo je postavila stvari na svoje mesto, pa je na kraju zasluženo došla do četvrtog trijumfa u petom međusobnom duelu protiv Francuskinje.
WTA turnir u Luksemburgu igra se za nagradni fond od 220.000 dolara, a pobednica će dobiti ček na 37.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.