Ana bez poršea

Izvor: RTS, 25.Apr.2012, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana bez poršea

Nakon velikog uspeha koji je ostvarila sa reprezentacijom, Ana Ivanović izgubila je od Nemice Mone Bartel sa 5:7 6:7 i tako završila već u prvom kolu na Porše kupu u Štutgartu. Kasnije danas nastupiće i Jelena, koja će igrati protiv Dankinje Karoline Voznijacki.

Najbolja srpska teniserka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ana Ivanović izgubila je od Nemice Mone Bartel sa 7:5, 7:6 (7:4), u prvom kolu VTA turnira u Štutgartu.

Meč je trajao sat i 42 minuta, a Bartelova je napravila veliko iznenađenje pošto je na turnir došla po pozivu organizatora. Nemačka teniserka će u drugom kolu igrati protiv sedmog nosioca Francuskinje Marion Bartoli.

Prvi set pripao je Nemici posle uzbudljive borbe u kojoj su obe teniserke igrale nešto slabije na svoj servis. Srpska teniserka je uspela dva puta da oduzme servis Bartelovoj, ali je Nemica krajem prvog dela igre uspela da dođe do trećeg brejka i osvoji prvi set.

U nastavku meča viđena je velika borba u kojoj su obe teniserke čuvale svoj servis. Ivanovićeva je bila bliže brejku, ali nije uspela da iskoristi neku od tri prilike koje je stvorila. Meč je odlučen u taj-brejku drugog seta u kome je Nemica bila bolja sa 7:4.

Večeras od 20 sati na teren u Štutgartu izlazi druga srpska teniserka Jelena Janković koje će u prvom kolu igrati protiv Karoline Voznijacki iz Danske (peti nosilac).

Porše kup igra se za nagradni fon od 740 hiljada dolara. Pobednici će pripasti 115 hiljada i automobil Porše Karera 911.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.