Izvor: Piplmetar.rs, 06.Apr.2023, 12:30

Ana: „Novak će brzo dostići sve rekorde“

Autor: Aleksandar Obrenović

četvrtak 06.04.2023.

10:15

Izvor: Sportske.net


Nekada najbolja teniserka sveta Ana Ivanović je u razgovoru za emisiju „Kec na 11“ na TV K1 govorila, između ostalog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i o Novaku Đokoviću i njegovom napretku u svetu tenisa. 
Mislim da će Đoković vrlo brzo dostići sve rekorde. Karlos Alkaraz igra dobro, ali mora još toga puno da dokaže. Vidim da je otkazao nastup u Monte Karlu, pošto ima problema sa povredom. Njemu je potrebno još vremena da stabilizuje formu i da se dokaže. Đoković je definitivno neprikosnoven u svetu tenisa“, rekla je Ana. 
Ističe i da prati tenis i fudbal, zajedno sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, ali da gleda sve češće i evroligaške utakmice Partizana. 
„Moj otac je nedavno trebalo da nas poseti, ali je pomerio dolazak da bi ispratio utakmice košarkaša Partizana“, rekla je ona. 
Jelena Janković, Novak Đoković i Ana Ivanović su u ovom veku predstavljali Srbiju sa prvog mesta u svetu tenisa, a Ana se nada da će i nove generacije dostići te visine…
„Meni bi zaista bilo drago da vidim nove generacije koje idu našim stopama. Neki ljudi nisu znali da cene ono što smo mi postigli. Nove generacije drugačije razmišljaju. Mi smo mnogo više cenili neke mogućnosti, a u današnje generacije su drugačije. Drago mi je da vidim da naši teniseri postižu dobre rezultate na turnirima“, rekla je ona. 
Tenis je napustila sada već davne 2016. godine.
„Nedostaje mi tenis, ali sam srećna i ispunjena u braku. Volela bih da se jednog dana v

Opširnije
Izvor: Sportske NET



Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Ništa od Zvezde? Mladenovića čeka veliki transfer na leto!

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Apr.2023

Autor: Aleksandar Obrenović . . četvrtak 06.04.2023. . . 09:30 . . Izvor: Sportske.net ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.