Ana: Ne umem da kuvam

Izvor: Blic, 24.Jul.2010, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana: Ne umem da kuvam

Ana Ivanović, koja u ponedeljak u Stenfordu započinje seriju turnira u Americi, i pored obaveza ne propušta priliku da na svom zvaničnom sajtu odgovori na mnogobrojna pitanja radoznalih obožavalaca koje zanimaju razni detalji iz Aninog života - od toga kako se snalazi u kuhinji pa do pitanja koliko sati dnevno trenira.

Ana kaže da bi u slučaju da nije postala teniserka, najverovatnije bila psiholog, a kada je reč o kućnim poslovima, objašnjava da više voli kuvanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od čišćenja, ali i priznaje da nije dobra kuvarica. Omiljeno jelo joj je sarma, a alkohol skoro nikad ne pije. „Nema tu nikakve tajne, alkohol mi ne prija i mogu da se napijem od jednog piva! Samo u specijalnim prilikama popijem čašu vina ili šampanjca", navodi dvadesetdvogodišnja teniserka.

Na pitanje kako izgleda njen uobičajeni trening, Ana je odgovorila:

- To sve zavisi. Kada je naglasak stavljen na fitnes, vežbam po četiri sata, a samo tridesetak minuta igram tenis. S druge strane, dešava se da tri sata provedem na terenu, a samo pola sata u teretani.

Dok se priprema za meč, Ivanovićeva najradije čita u svlačionici, sluša muziku sa ajpoda ili rešava sudoku. Omiljeni pevač joj je Vlado Georgiev, a naročito njegova pesma „Anđele". Fanovima iz inostranstva Ana je preporučila da u Beogradu obavezno obiđu Kalemegdan, Ušće, svrate do restorana „Reka" ili do nekog od brojnih splavova.

Jedno od najčešćih pitanja je i kako se ona oseća na terenu kada shvati da je protivnica jača od nje, kao i da li je sujeverna.

- Kada gubite, najvažnije je da se fokusirate na to kako da se vratite u meč. Veoma je bitno da ne paničite i da ne razmišljate o rezultatu... Umesto toga, morate da razmišljate o svojoj taktici. Tačno je da sam veoma sujeverna.

Izbegavam da u pauzama između poena nagazim linije na terenu i kada pronađem novčić, uvek ga sačuvam - za sreću - ispričala je Ana koja je dodala da su njeni životni ciljevi i dalje isti, da osvoji sve grend slemove, a zatim da zasnuje porodicu.

- Naravno, postoje i mnoge negativne stvari kada ste profesionalna igračica tenisa. Najviše mi smeta što sam izgubila dosta svoje privatnosti i definitivno mi nije zabavno kada me fotografi prate, što se dešava povremeno. Kada ste mlađi, o tim stvarima van terena jednostavno ne razmišljate jer tada sanjate o uzbudljivim mečevima i finalu grend slema - zaključila je Ana Ivanović.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANA IVANOVIĆ NE UME DA KUVA!

Izvor: iYupi.com, 24.Jul.2010

Ana Ivanović, koja u ponedeljak u Stenfordu započinje seriju turnira u Americi, i pored obaveza ne propušta priliku da na svom zvaničnom sajtu odgovori na mnogobrojna pitanja radoznalih obožavalaca koje zanimaju razni detalji iz Aninog života - od toga kako se snalazi u kuhinji pa do pitanja...

Nastavak na iYupi.com...

Ana Ivanović: Tačno je da sam sujeverna

Izvor: Svet plus, 24.Jul.2010

Naša najlepša teniserka sveta Ana Ivanović, nedavno je u jednom intervjuu otkrila šta voli da jede, kako trenira, da li je sujeverna i da nije postala teniserka najverovatnije bi bila psiholog. Ana tvrdi da alkohol skoro nikada ne pije, ali da voli da popije neku čašu vina ili šampanjca: bdquo;Nema...

Nastavak na Svet plus...

Ana Ivanović skuplja novčiće za sreću

Izvor: Scandal.rs, 24.Jul.2010

Ana Ivanović, koja u ponedeljak u Stenfordu započinje seriju turnira u Americi, i pored obaveza ne propušta priliku da na svom zvaničnom sajtu odgovori na mnogobrojna pitanja radoznalih obožavalaca koje zanimaju razni detalji iz Aninog života - od toga kako se snalazi u kuhinji pa do pitanja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.