Ana Ivanović uživa sa svojim momcima i stomačićem!

Izvor: Svet plus, 20.Avg.2019, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović uživa sa svojim momcima i stomačićem!

Ana Ivanović uživa sa svojim momcima i stomačićem! Njena fotografija je brzo dobila na desetine hiljada lajkova, a uzbuđeni obožavaoci ne mogu da iščekaju još fotografija Ane i njene porodice.

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović nedavno je objavila da je trudna i da po drugi put čeka dete sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom. Lepe vesti je podelila sa pratiocima na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u maju ove godine.

Iako je aktivna na društvenim mrežama, trudnički stomačić nije isticala sve do sada, kada se prvi put uslikala tako da on dođe do izražaja.

Ana Ivanović je podelila fotografiju na Instagramu, i napisala da uživa u sunčanom ponedeljku sa "svojim momcima i stomačićem."

Njena fotografija je brzo dobila na desetine hiljada lajkova, a uzbuđeni obožavaoci ne mogu da iščekaju još fotografija Ane i njene porodice.

"Izgledaš srećnije nego ikada" - glasio je jedan od komentara ispod fotografije.

"Prelepa trudnica."

"Uživaj, možda nosiš princezu."

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ana Ivanović KONAČNO pokazala trudnički stomak! (foto)

Izvor: Story, 20.Avg.2019

Ana Ivanović pre nekoliko meseci podelila je sa svojim fanovima da po drugi put čeka dete sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom. Ana je podelila fotografiju na Instagramu, i napisala da uživa u sunčanom ponedeljku sa “svojim momcima i stomačićem.” Njena fotografija je brzo dobila na desetine...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.