Ana Ivanović u polufinalu turnira u Tokiju

Izvor: Studio B, 19.Sep.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović u polufinalu turnira u Tokiju

Teniserka Srbije Ana Ivanović plasirala se danas u polufinale turnira u Tokiju pošto je pobedila 15. teniserku sveta, Čehinju Luciju Safarovu sa 2:0 u setovima (6:3, 6:2).

Ivanović, 10. teniserka sveta, pobedila je za sat i 18 minuta, četiri puta je oduzela servis protivnici, koja je napravila jedan brejk.

Ivanović će >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u polufinalu igrati protiv osme teniserke sveta Andželike Kerber iz Nemačke, koja je pobedila Dominiku Cibulkovu iz Slovačke sa 6:3, 6:0.

Ivanović je do sada šest puta igrala sa Kerber i ostvarila četiri pobede.

Poslednji put igrale su ove godine na turniru u Dubaiju kada je srpska teniserka pobedila sa 3:6, 6:3, 7:6.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je ljubav "kriva" za sve bolje rezultate: Ana Ivanović u polufinalu turnira u Tokiju

Izvor: 24sata, 19.Sep.2014

Teniserka Srbije Ana Ivanović plasirala se danas u polufinale turnira u Tokiju pošto je pobedila 15. teniserku sveta, Čehinju Luciju Safarovu sa 2:0 u setovima (6:3, 6:2)...Ivanović, 10. teniserka sveta, pobedila je za sat i 18 minuta, četiri puta je oduzela servis protivnici, koja je napravila...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.