Ana Ivanović u osmini finala Toronta

Izvor: NaDlanu.com, 08.Avg.2013, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović u osmini finala Toronta

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u osminu finala turnira Premijer serije u Torontu pošto je rano jutros po našem vremenu savladala Italijanku Flaviju Penetu sa 2:0 u setovima - 6:4, 6:4.

Ana Ivanović se pomučila dok nije srušila otpor 94. teniserke sveta u izjednačenoj, skoro dva sata dugoj borbi. Bila je međutim, uporna i skoncentrisana, pa je zasluženo slavila treći put u isto >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << toliko međusobnih okršaja. Srpska teniserka u meču za četvrtfinale igra protiv Kineskinje Na Li, pete na WTA listi, koja je u sredu uveče pobedila Ruskinju Anastasju Pavljučenkovu sa 6:1, 6:4. Ivanovićeva i Na Li do sada su igrale samo jednom, još 2006. godine u Berlinu, gde je Srpkinja predala meč zbog povrede nakon što je prvi set dobila ubedljivo sa 6:1. Turnir u Torontu igra se za ukupan nagradni fond od 2,36 miliiona dolara.(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TORONTO: Ivanovićeva u osmini finala, čeka je Na Li

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Avg.2013

Ana Ivanović se plasirala u osminu finala turnira Premijer serije u Torontu pošto je savladala Italijanku Flaviju Penetu sa 2:0 u setovima – 6:4, 6:4.. (FOTO: AP). Ivanovićeva se pomučila dok nije srušila otpor 94. teniserke sveta u izjednačenoj, skoro dva sata dugoj borbi. Bila je međutim,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Ana i Jelena bez četvrtfinala

Izvor: Danas, 09.Avg.2013, 01:00

Ana Ivanović propustila je šansu da se plasira u četvrtfinale WTA turnira u Torontu u kojem će igrati Kineskinja Na Li nakon što je preokretom savladala našu teniserku sa 2:1 (3:6, 6:1, 7:6).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.