Ana Ivanović u 2. kolu Dohe

Izvor: Beta, 11.Feb.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović u 2. kolu Dohe

DOHA, 11. februara 2014. (Beta) - Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u utorak u 2. kolo turnira u Dohi, pošto joj je Slovakinja Danijela Hantuhova predala meč.

Ivanovićeva je do predaje Slovakinje vodila sa 1:0 u setovima i osvojila je prvi gem drugog seta.

Ona će u drugom kolu igrati protiv Klare Zakopalove iz Češke.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hantuhova predala meč, Ana u drugom kolu Dohe

Izvor: Blic, 11.Feb.2014

Ana Ivanović uspešno je započela takmičenje na turniru u Dohi pošto joj je u prvom kolu meč predala Danijela Hantuhova...Naša teniserka je osvojila prvi set sa 7:5, iako je gubila sve do 4:5, kada je brejkom izjednačila, a onda još jednom oduzela servis protivnici. U drugom je uzela uvodni gem...

Nastavak na Blic...

Ana Ivanović u drugom kolu Dohe

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Feb.2014

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se danas u drugo kolo turnira u Dohi, pošto joj je Slovakinja Danijela Hantuhova predala meč.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

DOHA: Ana Ivanović u drugom kolu, Hantuhova se predala

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Feb.2014

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se danas u drugo kolo turnira u Dohi, pošto joj je Slovakinja Danijela Hantuhova predala meč.. (FOTO: AP). Ivanovićeva je do predaje Slovakinje vodila sa 1:0 u setovima i osvojila je prvi gem drugog seta.. Ona će u drugom kolu igrati protiv Klare Zakopalove...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.