Ana Ivanović privremeno napušta tenis

Izvor: Blic, 03.Sep.2009, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović privremeno napušta tenis

Posle neprijatne eliminacije od Katarine Bondarenko u prvom kolu US opena i slabih rezultata u poslednje vreme nekada prva teniserka sveta Ana Ivanović objavila je da će na neko vreme prestati da igra kako bi povatila formu, prenela je španska Marka!

"Želim da se na neko vreme odvojim od tenisa kako bih uspela da se vratim na staze uspeha. Razočarana sam jer sam protiv Bondarenko pravila neverovatne greške. Izdao me je i moj najjači udarac (forhend), loše sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << birala poteze i nisam bila dovoljno sigurna u sebe. Dugo nisam imala odmor i jedva čekam da se sklonim od sveta tenisa jer smatram da će mi to pomoći da se vratim u nekadašnju formu", rekla je Ana Ivanović i dodala da bi volela da se vrati u sam vrh svetskog tenisa.

Do pre samo godinu dana Ana je bila prva igračica sveta sa Gren slemom u džepu (Rolan Garos), ali je sitaucija po nju počela loše baš na prošlogodišpnjem US openu gde je eliminisana u drugom kolu ne bi li u međuvremenu ispala sa liste prvih deset teniserki sveta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.