Ana Ivanović pobedila

Izvor: Studio B, 27.Jul.2010, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović pobedila

Srpska teniserka Ana Ivanović konačno je izvojevala važnu pobedu na startu turnira u Kaliforniji - sa rezultatom 2:0 ( 6-3,6-2) pobedila je Alisu Klejbanovu iz Rusije.

Ana je dobila " vild kartu" organizatora za ovaj turnir, trenutno je rangirana na 63. mestu i njena pobeda nad Klejbanovom dolazi posle dva uzastopna poraza od Ruskinje rangirane na 26.mesto.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović: "Ponovo uživam u tenisu"

Izvor: B92, 27.Jul.2010

Srpska teniserka Ana Ivanović pobedila je Ruskinju Alisu Klejbanovu na turniru u kalifornijskom Stenfordu na koji je došla zahvaljujući pozivnici organizatora...Ana je slavila pobedila Klejbanovu posle dve vezane pobede Ruskinje u međusobnim duelima..."Odlučila je kondicija. U stanju sam da izdržem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.