Ana Ivanović objavila sliku sa sinom (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Mar.2018, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović objavila sliku sa sinom (FOTO)

Ana je dan posle porođaja objavila fotografiju iz dečije sobe, a sada je svoje pratioce na “Instagramu” raznežila novom slikom Bivša srpska teniserka Ana Ivanović i njen muž, fudbaler Bastijan Švajnštajger pre nekoliko dana postali su roditelji dečaka kom su dali ime Luka. Ana je dan posle porođaja objavila fotografiju iz dečije sobe, a sada je svoje pratioce na “Instagramu” raznežila novom slikom. PROČITAJTE JOŠ - DOBRODOŠAO U NAŠ SVET, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << MALI DEČAČE: Ana i Švajni raznežili fanove prvom fotografijom sina (FOTO) - Hvala svima za sve lepe reči i blagoslove. Mi smo svi srećni, zdravi, i okruženi sa mnogo ljubavlju - napisala je Ana u opisu fotografije na kojoj Luka drži njen prst. Korisnici društvenih mreža iskoristili su još jednom priliku da Ani i Bastijanu čestitaju dolazak prinove.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako Ana Ivanović provodi prve dane majčinstva: Srećni smo, zdravi i okruženi ljubavlju

Izvor: B92, 22.Mar.2018

Bivša teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger 18. marta su postali roditelji dečaka Luke...Pre samo nekoliko dana Ana Ivanović donela je na svet sina, a kako je poznato, porodila se u jednoj privatnoj bolnici u Čikagu...I dok su se mediji bavili procenom velikog nasledstva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.