Ana Ivanović ne igra protiv Slovačke

Izvor: Politika, 29.Mar.2010, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović ne igra protiv Slovačke

BEOGRAD – Teniserka Ana Ivanović neće nastupati za reprezentaciju Srbije u meču Fed kupa protiv Slovačke u Beogradu, saopšteno je iz tima srpske teniserke.

Kako se navodi u saopštenju, dogovor o tome postignut je sa ljudima iz Teniskog saveza Srbije.

„Razgovarala sam sa selektorom Dejanom Vranešom i predsednikom Saveza Slobodanom Živojinovićem i došli smo do zaključka da, imajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u vidu okolnosti u kojima se nalazim i sve što se dogodilo u poslednje vreme, nije pravi momenat da budem deo tima”, rekla je Ana Ivanović.

Dodala je da i bez nje Srbija ima dobar tima predvođen Jelenom Janković, kao i da je „ovo dobra prilika za mlade igracice da se oprobaju na velikoj sceni”.

„Znam da će srpski tim, kao i uvek, dati sve od sebe i pokazati veliku borbenost. Ja ću nastaviti da preduzimam sve neophodne korake u cilju povratka u formu i ključno je da treniram sa svojim timom i da igram turnire”, rekla je Ana Ivanović.

Navodi se i da je Živojinović ocenio da je teniserka „prošla kroz veoma teška iskustva u poslednje vreme”.

„Mi je podržavamo u naporima da učini sve što je moguće kako bi se vratila u vrh. Ana ima sve vreme ovoga sveta, ona ima samo 22 godine i uskoro će se vratiti”, rekao je Živojinović.

Nakon loših rezultata Ana Ivanović je pala na 58. mesto VTA liste.

Srbija protiv Slovačke u aprilu igra meč za opstanak u Svetskoj grupi Fed kupa.

Beta

[objavljeno: 29/03/2010]
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Ivanović ne igra za Srbiju protiv Slovačke

Izvor: Glas javnosti, 29.Mar.2010

BEOGRAD - Teniserka Ana Ivanović neće nastupati za reprezentaciju..Srbije u meču Fed kupa protiv Slovačke u Beogradu, saopšteno je danas iz..tima srpske teniserke. Kako se navodi u saopštenju, dogovor o tome..postignut je sa ljudima iz Teniskog saveza Srbije...- Razgovarala sam sa selektorom Dejanom...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.